» Eyeball Products Oy

Lenkkitie 20, 35300 Orivesi

Kari Konttijärvi
Puh: 0400 514 475
eyeball@eyeballproducts.com
Y-tunnus: 2624333-4


Myytävänä olevaa tavaraa
Project Blue Eye

Autokorityöt

Huom: Teemme kirjallisen sopimuksen tehtävistä töistä. Tehtyjä töitä ei pintakäsitellä ennenkuin asiakas on nähnyt ja hyväksynyt tehdyn työn. Annamme hinta-arvion, mutta varsinainen työ tehdään aina tuntityönä. Hinta-arvio voi olla myös korkeampi kuin lopullinen hinta, ei ole olemassa mitään "Pitää saada" hintaa. Tavoitteena on mahdollisimman laadukas työ joten todennäköisesti emme ole se "halvin vaihtoehto".

Mutta muista myös, että yleensä sen "halvan peltisepän" jälkien korjaaminen on kalliimpaa kuin "räpeltämättömän" pellin korjaaminen .......... Sama pätee myös kuitukorien korjaukseen....

Dokumentoimme tehdyn työn runsaalla kuvamateriaalilla, mitään työvaihetta ei piiloteta komean ulkokuoren alle. Työn valmistuttua saat kaikki projektikuvat tallennettuna. Saat myös halutessasi, tehdyistä tunneista erittelyn josta voit tarkistaa osakokonaisuuden kustannusten kertymisen.

Ota yhteyttä, mikäli haluat harrasteutoosi peltityön joka myös kestää!

» Katso referenssit täältä

Korimuutokset

Choppaukset, ovimuutokset jne. Suoritamme kaikki harrasteajoneuvojen korimuutostyöt ammattitaidolla. Tarvittaessa teemme 'Avaimet käteen' periaatteella, mutta jos haluat säästää kustannuksia voimme tehdä vain sovitun osuuden kokonaistyöstä. Pohjatyöt tehdään halutessa tinalla. Eyeball Products ei suorita pohjamaalauksia ennenkuin asiakas on nähnyt peltivalmiin pinnan. Tällä varmistetaan, että Sinä saat juuri sellaista työn jälkeä kuin harrasteajoneuvosi ansaitsee!

Harrasteajoneuvojen peltityöt

Teemme kaikkien harrasteautojen normaaleja peltitöitä, tarvittaessa valmistamme tarvittavat pellit, ellei niitä enää maailmalta löydy. Valmistamme myös irto-osia, joko mallin mukaan tai sovittelemmalla ne koriin varsinaisen asennuksen jäädessä asiakkaalle.

Entisöintityöt

Eyeball Products suorittaa myös entisöinnin kohteena olevian ajoneuvojen peltityöt. Tarkasti alkuperäisen mallin mukaan. Hankimme halutessasi tarvittavat tiedot ja osat. Mikäli osia ei löydy, valmistamme tarvittavat osat suorasta pellistä. Halutessasi hoidamme koko auton täydellisen entisöinnin, käytämme tarvittaessa eri osa-alueilla hyviä yhteistyökumppaneita.

Custom osat

Eyeball Products tekee myös tilauksesta kaikenlaisia custom osia, joko mallin mukaan tai muotoilemme ne haluamallasi tavalla. Materiaali vapaa, lasikuidusta ruostumattomaan, kuparista "mustaan rautaan".Myös moottoripyöriin ja mopoihin!

Muutamia faktoja

  • Varaa riittävästi aikaa koritöiden tekemiseen.
  • Hanki korjauspeltejä jos niitä on saatavana. Ne tulevat yleensä halvemmiksi kuin "suorasta pellistä" käsityönä tehdyt.
  • Pura autosta polttoainetankki ja sisustus yms pois ennen koritöitä, paras vaihtoehto on tyhjä kori joka on puhallettu, vesipesty tai hiottu puhtaaksi.
  • Hyvin tehty korityö ei ole halpaa. Hintaa ei voi katsoa mistään taulukosta, vaan jokainen auto on aina yksilönsä.
  • Ruosteisia peltejä poistettaessa löytyy yleensä lisää korjattavia kohteita sisäpuolisista rakenteista.
  • Maalaus helpottuu kun korityöt ovat oikein tehty, eli pohjatöiden osuus pienenee ja maalauksen hinta halpenee.
  • Auton kori on näkyvin ja isoin kokonaisuus jonka korjaaminen on sen takia myös isoin yksittäinen työ.
  • Oikein tehtynä korin korjaustyö on sijoitus harrasteautoon, sitä ei tarvitse enää toista kertaa tehdä!


Tekemiämme ajoneuvomerkkejä/malleja:
© Eyeball Products 2024, eyeball@eyeballproducts.com